Youth cheap jerseys elite & authentic. Full collection of wholesale jerseys China free fast shipping. We beloved wholesale football jerseys for a spirit, but only replica cheap nba jerseys and the vintage cheap jerseys can afford. Then how addicted the wholesale football jerseys to us? There are cheap NFL jerseys sites offer to a pay, the wholesale jerseys cheapest price.

Trapézlemez megoldások

trapezlemez-epuletA könnyű szerelhetőségnek és széles profilválasztéknak köszönhetően termékeink a legkülönfélébb építőipari megoldásokhoz alkalmazhatók. Nem csupán tetőfedő anyagként, de oldalfalak, mennyezetek burkolataként, kerítések elemeként is remekül funkcionál a trapézlemez, így az építőiparban az ipari, mezőgazdasági építkezés egyik legkedveltebb építőanyaga.

Trapézlemez épületek oldalfalához

Csarnokok, garázsok, műhelyek oldalfalainak kialakításakor erős, stabil és könnyyen szerelhető megoldás a trapézlemez. A vázszerkezet megépítésekor az akár 6-8 méteres táblákban gyártott lemez egyszerűen ráerősíthető a tartószerkezetre. Felszereléséhez önmetsző csavart alkalmazunk, melyet előfúrás nélkül lehet belecsavarni fába, vagy akár fémbe is.

Oldalfalnak vékonyabb lemezt ajánlunk, alkalmas lehet a T12-es vagy a T20-as trapézlemez.

Trapézlemez könnyűszerkezetes épületek tetejéhez

Tárolók, csarnokok, garázsok tetőszerkezetének kialakításához a 0,5 mm vastagságú trapézlemez tökéletes megoldás. Elsősorban alacsony dőlésszögű (min. 14 fok) tetőkhöz javasolt, mivel bordázata könnyen elvezeti a csapadékot.

Valamennyi típusú trapézlemez alkalmas tetőfedésre, azonban a tökéletes megoldás kiválasztása érdekében figyelembe kell venni a tető dőlésszögét, hosszúságát, szelemenezését.

Trapézlemez kerítés építéséhez

Kerítés építése trapézlemezzel olcsó, gyors és egyszerű megoldás, saját kezűleg is szerelehető. A 0,5 mm vagy a 0,4 mm vastagságú lemez ajánlott, mivel bordázata elegendő stabilitást biztosít. Legtöbben a T12-es, vagy T20-as trapézlemezt választják alacsony bordázata miatt.

Felszerelése történhet a bordákat függőlegesen, vagy vízszintesen egymás mellé állítva egyaránt. A lemezt igény szerint lehet levágni, így a kívánt kerítésmagasságot egyszerűen el tudjuk érni.

Rögzítése történhet popszegeccsel, vagy önmetsző csavarral egyaránt.

Trapézlemez álmennyezet építéshez

Álmennyezet építéséhez szintén elegendő a 0,5 mm vagy a 0,4 mm vastagságú trapézlemez. A lemez felfogatása egyszerűen megoldható a mennyezetre, vagy tetőgerendára. Mivel tetszőleges hosszúságban, igény szerint legyártható a lemez, így akár egy darabban is fedhető a fesztáv.